Go4it.ro va transmite de la Mobile Word Congress 2012

Go4it.ro va transmite de la Mobile Word Congress 2012

Ca şi în anii trecuţi, Go4it.ro va fi prezent la Barcelona, în perioada 27 februarie – 1 martie, unde se va desfăşura cel mai important târg de telefoane şi tehnologii mobile.

Mobile Word Congress este locul în care se vor anunţa cele mai tari smartphone-uri şi tablete care vor apărea pe piaţă anul acesta. Nokia, Samsung, HTC, LG, Sony şi Motorola sunt doar câteva din companiile care vor veni la Mobile Word Congress pentru a-şi etala cele mai noi şi mai impresionate produse de pe segmentul de mobile. Tot acolo vor fi şi cei de la Google pentru a ne aduce cele mai noi veşti legate de Android.

Mobile Word Congress 2012 se anunţă a fi anul telefoanelor cu procesoare quad core şi al tabletelor de 7 inch ale căror preţuri ar trebui să scadă semnificativ faţă de anul trecut.

Echipa Go4it.ro va acoperi toate evenimentele importante ce vor avea loc la Mobile Word Congress 2012 de la conferinţele de presă ale producătorilor, până la lansările de produse. Pe durata târgului, pe Go4it.ro vă aşteaptă informaţii, imagini, prezentări video exclusive şi alte surprize realizate de redactorii noştri la faţa locului.

Fanii Go4it.ro vor primi update-uri în timp real de la Mobile Word Congress pe pagina noastră de Facebook. Acolo vom posta „inside information”- informaţii care în mod normal nu îşi găsesc locul în ştirile şi articolele de pe site. Tot pe pagina noastră de Facebook aşteptăm sugestiile voastre legate de ce alte informaţii aţi dori să aflaţi de la Word Congress şi vom încerca să vă satisfacem, pe cât posibil, curiozităţile.

Go4it.ro va transmite de la Mobile Word Congress 2012

Urmărește Go4IT.ro pe Google News