GoClever Quantum 4 – smartphone dual-SIM ieftin cu ecran IPS şi sistem Android 4.2

10.10.2013
GoClever Quantum 4 - smartphone dual-SIM ieftin cu ecran IPS şi sistem Android 4.2

GoClever a lansat un smartphone cu preţ accesibil pentru piaţa locală. La un preţ recomandat de 399 lei, noul Quantum 4 pune la dispoziţie procesor dual-core, două slot-uri pentru cartelă SIM şi un ecran IPS cu diagonală 4 inch.

GoClever Quantum 4

Telefonul cu design inspirat de seria iPhone rulează o versiune personalizată a sistemului Android 4.2. Configuraţia este centrată în jurul unui chipset cu procesor dual-core la 1.2GHz (nuclee Cortex-A7) ajutat cu o cantitate de 512MB memorie RAM. Interfaţa grafică din seria Mali400MP2 este cuplată unui ecran cu rezoluţie 480×800 pixeli, ce dispune de interfaţă multitouch. GoClever Quantum 4 pune la dispoziţie 4GB memorie internă şi slot microSD pentru expansiune, modul WiFi N pentru acces la internet, receptor radio FM şi ieşire pentru căşti de tip jack 3.5mm.

Lista dotărilor continuă cu un receptor GPS, complementat cu o suită de aplicaţii pentru navigare. Pachetul software mai conţine aplicaţiile Skype şi Facebook, un magazin virtual de cărţi în format electronic, respectiv mai multe jocuri exclusive GoClever.

GoClever Quantum 4 - oferta de capace colorate

GoClever Quantum 4 va fi disponibil în magazine începând cu 30 octombrie la preţul de 399 Lei. În afara opţiunilor standard de culoare – alb şi negru, cumpărătorii au la dispoziţie şi un set de capace colorate pentru personalizarea telefonului, cuprinzând nuanţele Lime Green, Royal Blue, Hot Pink, Sky Blue şi Wild Red.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult