Google Pixel 3a XL apare pe raftul unui magazin înainte de lansarea oficială

03.05.2019
Google Pixel 3a XL apare pe raftul unui magazin înainte de lansarea oficială

Pixel 3a, noua serie de smartphone-uri mid-range de la Google, promite să fie alternativa mai ieftină, dar aproape la fel de performantă, pentru telefoanele Pixel 3.

Google nu părea să se grăbească să aducă pe piaţă telefoanele Pixel 3a. Acum însă, compania a confirmat data de lansare a noii serii, acestea urmând să sosească nu mai târziu de săptămâna viitoare.

Nu este neapărat surprinzător faptul că magazinele retail au primit loturi de telefoane Pixel 3a înainte ca acestea să fie lansate oficial, Google având tot interesul să asigurare stocuri insuficiente de telefoane chiar din prima zi. Inevitabil, unele magazine sar peste restricţiile impuse, punând pe rafturile de prezentare produse înainte ca acestea să devină oficiale. Până la urmă, motivaţie există din plin, expunerea mediatică eclipsând orice campanie de promovare plătită.

Fotografiat de aproape, pachetul retail confirmă specificaţiile de bază: ecran cu diagonala 6 inch pentru modelul Pixel 3a XL, 64 GB memorie internă şi versiune de culoare Just Black.

Din păcate, singura informaţie concretă este că magazinul Best Buy localizat în Statele Unite nu are legătură cu piaţa din India, rezultând că lansarea este una la nivel global încă din prima zi.

Google Pixel 3 şi Pixel 3 XL au preţuri comparabile cu cele ale concurenţei, astfel că era nevoie de dispozitive mai ieftine pentru a obţine un avantaj competitiv.

Google a anunţat un eveniment de prezentare pentru data de 8 mai, unde sunt aşteptate cele două noi telefoane Pixel.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult