Google Pixel 7a, pus la vânzare pe eBay înainte de anunțul oficial

17.03.2023
Google Pixel 7a, pus la vânzare pe eBay înainte de anunțul oficial

Acum că știm când va avea loc Google I/O 2023, chiar ne așteptam la informații noi despre dispozitivele Pixel de anul acesta, întrucât sunt așteptate anunțuri oficiale în cadrul evenimentului. Deși am primit câteva informații despre noile dispozitive din sursele obișnuite, se pare că dispozitivele sunt deja în mâinile unor utilizatori, iar doi dintre aceștia au încercat recent să vândă modele Pixel 7a pe eBay, înainte de anunțul oficial.

Modelul Pixel 7a a fost vândut deja pe eBay, chiar dacă nu a fost nici anunțat de către Google

Aceasta nu este prima dată când dispozitive de la Google ajung în mâinile utilizatorilor înainte de lansarea oficială. De altfel, majoritatea telefoanelor Pixel au fost filmate și fotografiate înainte de anunț. De data aceasta însă, telefoanele au fost puse la vânzare cu luni înainte de data de lansare.

Un utilizatori a listat un Pixel 7a la vânzare pe eBay sub formă de licitație, iar la final, câștigătorul a plătit 2.700 de dolari pentru telefon. Având în vedere că prețul acestui dispozitiv va fi, cel mai probabil între 400 și 500 de dolari americani, cel care a câștigat licitația plătește de peste 5 ori prețul telefonului.

Totuși, acesta este un prototip, care ar putea câștiga valoare în plus în timp pentru raritatea lui. Cea de-a doua listare de pe eBay a fost scoasă la scurt timp după ce a fost publicată.

Odată cu aceste listări, aflăm mai multe detalii pe căi ceva mai „oficiale” despre hardware-ul telefonului. Pixel 7a va fi echipat cu un ecran de 6,1” de 90Hz, un upgrade de la cel de 60 Hz de anul trecut, cu 8 GB memorie RAM, 128 GB stocare și două camere foto de 12 megapixeli pe partea din spate. Practic, va fi o versiune de Pixel 7 cu construcție mai puțin premium și fără o cameră de 50 megapixeli. Procesorul Tensor G2 de pe flagship-urile Google rămâne valabil și pentru modelul ieftin.

sursa: Gizmodo

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult