Honor 50 și 50 Pro, telefoanele cu servicii Google: detalii noi despre design și camere

04.06.2021
Honor 50 și 50 Pro, telefoanele cu servicii Google: detalii noi despre design și camere

Seria de telefoane Honor 50 va fi în curând dezvăluită în mod oficial, însă până atunci mai avem câteva lucruri noi de aflat despre aceste dispozitive pe căi neoficiale. De exemplu, GSM Arena a publicat fotografii noi și reale cu dispozitivele, care dezvăluie câteva noutăți referitoare la design-ul și capabilitățile camerelor foto de pe aceste dispozitive. Se pare că vor exista diferențe importante între variantele Honor 50 și 50 Pro.

Honor 50 și 50 Pro vor integra camere de rezoluție înaltă

Știam deja că Honor 50, la fel ca Huawei P50, va beneficia de un sistem de camere încadrat în două cercuri. Se pare însă că modul în care aceste camere vor fi instalate este complet diferit față de ceea ce va oferi Huawei pe modelele P50.

honor 50

Honor a ales să integreze o cameră mare în cercul din partea de sus, cea principală, de rezoluție înaltă, și câte două camere în cercul de jos, probabil acestea fiind de tip secundar (ultrawide, zoom, adâncime, macro, etc.). Nu știm exact care este configurația foto, dar avem informații despre senzorul principal, întrucât se poate observa scrisul din jurul său.

Astfel aflăm că Honor 50, modelul de bază, va folosi un senzor de 50 de megapixeli, similar probabil cu ce am văzut pe telefoanele Huawei din ultimii câțiva ani. Lentila va avea o diafragmă f/1.8, care captează multă lumină. Modelul Honor 50 Pro va integra însă o cameră superioară, cu senzor de 108 megapixeli, probabil folosind un senzor de la Samsung, întrucât aceasta este singura companie care a adus până acum așa ceva pe piață. Și această lentilă beneficiază de o diafragmă deschisă cu f/1.8.

honor 50 pro

Încă sunt detalii pe care nu le cunoaștem despre noile dispozitive

Pe 16 iunie, Honor va dezvălui oficial întreaga gamă de produse și vom afla configurația hardware completă. Știm deja pe căi oficiale că telefoanele vor folosi chipset-ul Snapdragon 778G de la Qualcomm, iar acum avem informații despre camere. O ultimă informație disponibilă pe căi neoficiale este încărcarea rapidă, care va fi de 66W pe modelul standard și de 100W pe Honor 50 Pro.

Rămâne de văzut ce ecrane și ce alte componente vor integra aceste două dispozitive, întrucât la capitolul software știm deja că va folosi un Android cu servicii Google din fabrică.

sursa: GSM Arena

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult