Honor 90 și 90 Pro apar în primele imagini. Detaliile sugerează design schimbat, dar nu foarte multe upgrade-uri

17.05.2023
Honor 90 și 90 Pro apar în primele imagini. Detaliile sugerează design schimbat, dar nu foarte multe upgrade-uri

Noua serie mid-range superioară Honor 90 are o dată de lansare, cel puțin pentru China, dacă cel mai nou leak de la Digital Chat Station se dovedește a fi real. Celebrul „leaker” chinez a publicat pe contul său de weibo primele imagini care dezvăluie noul design al telefoanelor, alături de data la care va avea loc evenimentul de prezentare. Zvonurile spun că telefoanele nu vor fi foarte diferite din punct de vedere al hardware-ului intern față de seria 80, însă imaginile dezvăluie că cel puțin la nivel de design, ne putem aștepta la câteva schimbări.

Honor 90 și 90 Pro ar putea fi lansate și în Europa

În imaginea publicată pe Weibo apar Honor 90 și Honor 90 Pro, cele două modele principale ale seriei. În timp ce Honor 90 nu se schimbă foarte mult, păstrând aspectul general intact, cu două insule rotunde pentru camere, modelul Pro adoptă un capac pe spate cu două tonuri diferite de culoare, cea de jos fiind chiar texturată, în timp ce modulele de camere sunt acum hexagonale.

La nivel de specificații, avem aceleași componente de bază ca pe generația trecută: un display curbat cu rezoluție 1.224p pe modelul Honor 90 Pro, cu un Snapdragon 8+ Gen 1 la bază și cu încărcare mai rapidă, la 90W. Camera foto principală va fi folosi un senzor ISOCELL HP3 de 200 megapixeli de la Samsung, pe care am mai văzut-o și pe alte telefoane în ultima vreme, precum Motorola Edge 30 Ultra și Xiaomi Redmi Note 12 Pro+.

Anunțul noilor telefoane este așteptat pe 29 mai, la doar șase luni de la anunțul oficial al seriei Honor 80, care a fost disponibilă doar în China. Cel mai probabil, Honor va aduce seria Honor 90 și în Europa. Deja am văzut o strategie similară cu seriile Reno de la Oppo, care se lansează de două ori pe an, dar doar una dintre acestea ajunge și pe piața din Europa. Honor pare să aibă planuri similare. Cel mai probabil însă, noile telefoane vor fi lansate la noi undeva spre sfârșitul verii, sau la toamnă.

sursa: Digital Chat Station, ITHome

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult