Honor anunță și Magic5 Ultimate, exclusiv pentru China

06.03.2023
Honor anunță și Magic5 Ultimate, exclusiv pentru China

Magic5 Ultimate, cea mai scumpă versiune a seriei de smartphone-uri de la Honor, a fost anunțată oficial și pare că va fi disponibilă exclusiv în China. Săptămâna trecută, Honor a anunțat seria Magic5 la Mobile World Congress (unde le-am văzut și filmat și noi), însă doar modelele Magic5 Lite, standard și Pro ajung în Europa. Diferențele la nivel de hardware nu sunt enorme, însă design-ul variantei Ultimate este nou, iar câteva caracteristici sunt îmbunătățite.

Honor Magic5 Ultimate vine cu spate din piele ecologică și sticlă mai rezistentă

Ambele culori, atât cea portocalie, cât și cea neagră, folosesc un capac moale din piele sintetică pe spate. Iar modulul de camere este încadrat într-o insulă cu formă mai pătrățoasă decât cercul de pe celelalte modele. Un upgrade apare la nivelul bateriei, unde varianta Ultimate folosește un acumulator de 5.450 mAh, față de cel de 5.100 de pe modelul Pro. Procesorul Snapdragon 8 Gen 2, ecranul de 6,81”și camerele sunt însă aceleași.

honor magic ultimate accessories

Se pare că o atenție sporită a fost acordată materialelor, întrucât există un panel de sticlă nano-ceramic, care ar trebui să fie mai rezistent decât cel de pe variantele obișnuite, alături de o husă din materiale premium inclusă în pachet. Acest model este livrat și cu un încărcător Honor SuperCharge de 66W de culoare neagră, care să se potrivească mai bine cu aspectul acestui model.

Anumite articole din China vorbesc și despre un nou cip numit C1, care ar trebui să asigure un semnal îmbunătățit la rețelele de telefonie, în special cele 5G, o sursă spunând chiar că este cel mai puternic modem de acest gen de pe piață.

Honor Magic 5 Ultimate box

Varianta Honor Magic5 Ultimate Edition se livrează în configurație cu 16 GB RAM și 512 GB stocare internă și costă 6.699 yuan, adică 910 euro. Desigur, modelul Pro din Europa vine la un preț de peste 1.000 de euro, deci o ediție Ultimate ar fi și mai scumpă.

surse: MobilTelefon, GamingDeputy

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult