Honor Magic3: primele teste în AnTuTu sugerează că este un veritabil flagship

05.08.2021
Honor Magic3: primele teste în AnTuTu sugerează că este un veritabil flagship

Săptămâna viitoare va fi una plină de lansări de dispozitive noi. Nu numai că vom primi noile modele de telefoane pliabile de la Samsung și că vom vedea primul telefon cu o cameră ascunsă sub ecran de la Xiaomi, dar vom primi și primul flagship de la Honor de după separarea brand-ului de Huawei. Honor Magic3 este programat să fie prezentat pe 12 august, iar telefonul a fost deja testat cu aplicația AnTuTu, care dezvăluie câteva dintre caracteristicile sale hardware.

Honor Magic3 a fost deja testat cu AnTuTu

Dispozitivele Honor high-end au fost tot timpul în umbra modelelor de la Huawei, folosind componente similare, dar întotdeauna cu anumite compromisuri, pentru a atinge un preț mai mic. Acum, pentru că nu ar mai „canibaliza” vânzările unui brand concurent, Honor pare că pregătește un telefon de top din toate punctele de vedere, comparabil în specificații și capabilități cu cele mai performante dispozitive de pe piață. Ba chiar din anumite puncte de vedere, Honor Magic3 va fi mai performant chiar și decât noul Huawei P50 Pro.

Testul din AnTutu dezvăluie astfel configurația hardware de bază a noului Honor Magic3. Acesta beneficiază de un chipset Snapdragon 888 Plus, fiind unul dintre primele dispozitive echipate cu acest nou chipset îmbunătățit. Telefonul testat folosește 12 GB RAM și integrează 512 GB stocare internă și rulează Android 11. De altfel, testul AnTuTu dezvăluie și faptul că beneficiază de un ecran la 120 Hz.

Există în continuare câteva necunoscute în legătură cu noul flagship Honor. De exemplu, nu știm foarte multe despre capabilitățile foto ale telefonului și nici despre rezoluția sau dimensiunea ecranului. De asemenea, scorul de 749.223 puncte în AnTuTu ar putea sugera că vorbim despre un prototip, întrucât noul chipset Qualcomm ar trebui să atingă scoruri mai înalte.

Vom afla mai multe despre noul Honor Magic 3 săptămâna viitoare, când va fi dezvăluit oficial.

sursa: GSM Arena

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult