Honor se pregătește să lanseze Magic V2, un nou pliabil, și X50, un nou mid-range

22.06.2023
Honor se pregătește să lanseze Magic V2, un nou pliabil, și X50, un nou mid-range

Pliabilele de la Honor, Magic V și Vs, încă nu au ajuns pe piața din România, însă deja compania se pregătește de lansarea unei noi generații, V2, care va aduce îmbunătățiri semnificative la mai multe capitole. Magic V2 ar urma să fie anunțat oficial cândva în următoarele câteva săptămâni, iar alături de acesta ar putea fi anunțat și un dispozitiv la polul opus, din gama mai ieftină, Honor X50.

Magic V2 aduce upgrade-uri importante pe pliabilele de la Honor

Noile informații neoficiale sugerează că Honor va anunța în curând noul Magic V2, un pliabil pe format „Fold” care va fi lansat în două variante. Una cu chipset-ul vechi, Snapdragon 8+ Gen 1, același de pe Magic Vs, anunțat la începutul anului, iar una va beneficia de cel mai recent chipset de la Qualcomm, Snapdragon 8 Gen 2. Vor exista configurații cu 16 GB RAM și 512 GB stocare, iar upgrade-urile vor fi aplicate atât la camera foto, care va ajunge la 108 megapixeli, cât și la încărcare. Acest model va adopta încărcare wireless rapidă, până la 50W. Bateria va rămâne la 5.000 mAh, însă.

Și ecranul va primi upgrade-uri. Se pare că Honor va adopta un panel LTPO cu refresh rate mai mare, probabil la 120 Hz, având în vedere că modelele anterioare erau limitate la 90 Hz. Honor V2 ar putea să fie anunțat oficial pe 12 iulie în China.

X50 ar putea fi un „campion” al autonomiei

digital chat station magic v2 x50 honor

Modelul Honor X50 ar fi însă un smartphone din gama mid-range, cu chipset Snapdragon 6 Gen 1, și până la 16 GB memorie RAM și 512 GB stocare, la fel ca flagship-ul pliabil. Acesta va primi însă un upgrade de ecran, față de X40-ul din toamna trecută. Vorbim despre un panel AMOLED de 6,78” cu o rezoluție de 1220p, asemeni modelelor flagship ale companiei. Și acest model primește cameră de 108 megapixeli principală, care este însă alăturată unei camere secundare de 2 megapixeli. Camera frontală este însă una duală.

Ce putem intui despre acest telefon este că va avea o autonomie bună, având în vedere procesorul economic și acumulatorul mare de 5.800 mAh. Încărcarea va fi însă relativ lentă pentru o capacitate atât de mare: doar 35W. Honor X50 ar urma să debuteze pe 5 iulie, tot în China.

Informațiile au fost publicate de Digital Chat Station, leaker cunoscut din China, care activează pe rețeaua de socializare Weibo.

sursa: DCS via GSM Arena

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult