HP va lansa smartphone-ul Elite x3, cu Windows 10 Mobile, pe 29 august

19.07.2016
HP va lansa smartphone-ul Elite x3, cu Windows 10 Mobile, pe 29 august
HP, una dintre puţinele companii mari care mai ţin steagul Windows 10 Mobile sus, se pregăteşte să lanseze smartphone-ul Elite x3 în luna august. Terminalul, anunţat în februarie, va costa 700 de dolari şi va ajunge în magazine pe 29 august. 
 
Împreună cu Desk Dock, un suport care permite folosirea smartphone-ului pe post de PC prin intermediul tehnologiei Continuum, telefonul va costa 800 de dolari. 
 
Citeşte şi: Microsoft propune 10 motive pentru upgrade-ul la Windows 10, înaintea expirării perioadei de gratuitate
 
Dispozitivul cu carcasă din plastic are un ecran Quad HD cu diagonala de 5,96 inci şi dispune de tehnologie audio Bang & Olufsen. Mai mult, Elite x3 include procesor Snapdragon 820, 4 GB memorie RAM, capacitate de stocare internă de 64 GB (plus slot pentru card microSD), cameră principală de 16 MP (plus frontală de 8 MP) şi baterie de 4.150 mAh. 
 
 
Phablet-ul este unul atractiv pentru segmentul de business, dar din păcate are un minus: utilizatorii nu vor putea juca pe el Pokemon GO, deoarece aplicaţia nu este şi nici nu va fi, probabil, disponibilă pentru Windows 10 Mobile. 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult