HTC 10: designul final dezvăluit într-un clip de prezentare

11.04.2016

Un clip de prezentare pentru HTC 10 a fost publicat online înainte de dezvăluirea oficială programată pentru data de 12 aprilie. Acesta prezintă telefonul din toate unghiurile, confirmând încă odată că imaginile scăpate pe internet săptămânile trecute aveau la bază surse sigure. Detaliile sunt confirmate inclusiv de imaginile promoţionale lansate de HTC pe căi oficiale, care prezentau diverse aspecte ale telefonului.

Designul de pe partea din spate pare să fie cea mai mare diferenţă faţă de generaţiile precedente de smartphone-uri HTC. Marginile din aluminiu au fost şlefuite la 45 de grade, camera foto iese puţin în relief, iar sistemul de focalizare foloseşte un fascicul laser, poziţionat sub blitz-ul dual-tone. Pe partea din faţă pot fi observate puţine diferenţe faţă de modelul One A9, butonul de home fiind poziţionat în partea de jos pe centru, iar camera UltraPixel în partea dreaptă a disfuzorului pentru apeluri.

Butoanele de volum şi butonul power se regăsesc pe laterala din dreapta a telefonului, în timp ce jack-ul audio este poziţionat central în partea de sus. Difuzoarele BoomSound nu par a fi prezente, probabil HTC folosind un sistem audio stereo format din difuzorul din partea de jos şi difuzorul pentru apeluri, asemeni altor producători.

Zvonurile spun că HTC 10 va folosi un chipset Snapdragon 820 de la Qualcomm, 4 GB memorie RAM, o cameră foto principală de 12 megapixeli şi va dispune de un ecran QHD de 5,2 sau 5,3”. De curând a fost dezvăluită şi interfaţa proprietară Sense 8.0, care va aduce schimbări importante în experienţa de utilizare. Toate detaliile vor fi comunicate pe căi oficiale mâine, în cadrul unui eveniment transmis exclusiv online.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult