HTC 10 va integra butoane capacitive şi cameră foto de 12 megapixeli

31.03.2016
HTC 10 va integra butoane capacitive şi cameră foto de 12 megapixeli

HTC 10 pare să fie telefonul care va spăla greşelile pe care compania le-a făcut cu M8 şi M9. Acesta va încerca să corecteze neajunsurile hardware ale modelelor precedente, mergând în aceeaşi direcţie pe care a urmat-o originalul One M7. O nouă imagine publicată de HTC prezintă un element foarte apreciat de fanii modelului original: prezenţa unor butoane capacitive în partea de jos a display-ului.

În timp ce HTC One M7 a venit cu butoane fizice pentru funcţiile home şi back, generaţiile următoare, M8 şi M9 au apelat la butoane software, direct pe ecran. Această alegere duce la ocuparea părţii de jos a ecranului şi poate creşte numărul de apăsări accidentale. Mulţi utilizatori preferă butoanele capacitive, iar HTC a ascultat dorinţele fanilor. Astfel, alături de butonul home, care pare să integreze şi un senzor de amprentă, compania taiwaneză a integrat şi butoanele back şi recents de o parte şi de cealaltă a acestuia.

Imaginea vine cu un nou moto „performance to the power of 10” (performanţă la puterea a zecea), care din nou sugerează un upgrade semnificativ la capitolul putere de procesare. HTC 10 a fost depisatat şi în baza de date GFXBench de curând, hardware-ul listat fiind un chipset Snapdragon 820, 4 GB memore RAM, ecran QHD de 5,1” şi o cameră foto de 12 megalixeli.

Detaliile oficiale complete vor fi dezvăluite pe 12 aprilie.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult