HTC 10 – Unboxing [VIDEO]

20.05.2016

HTC 10 a ajuns în redacţia Go4it şi ne-am gândit că ar fi o idee bună să prezentăm experienţa de despachetare a telefonului din cutia sa originală. Ceea ce se găseşte înăuntru nu este deloc surprinzător, HTC oferind accesoriile deja standard pentru orice smartphone de top. Desigur, materialele din care este realizată cutia sunt de calitate înaltă, întărind astfel poziţionarea în gama premium de dispozitive.

HTC livrează modelul 10 alături de un încărcător de priză obişnuit la prima vedere, compatibil cu standardul de încărcare QuickCharge 3.0 de la Qualcomm. Această funcţionalitate este facilitată de procesorul Snapdragon 820, aducând acumulatorul la capacitate maximă în mai puţin de două ore. Încărcarea se face folosind un cablu USB Type-C construit din materiale rezistente. Deşi câteva voci din industrie susţin că aceste cabluri nu ar trebui să poată oferi încărcare rapidă în condiţii de siguranţă, HTC şi Qualcomm susţin că atât cablurile, cât şi încărcătoarele şi mufele USB Type-C de pe dispozitive sunt în grafic pentru a nu cauza surprize neplăcute pe parcursul utilizării.

Singurele alte accesorii care se mai găsesc în cutia lui HTC 10 sunt o pereche de căşti intrauriculare, marcate ca „Hi-Fi Audio” şi un pin pentru accesarea tăviţelor de pe lateralele telefonului. Există o tăviţă dedicată pentru cartele nano-SIM, compania sugerând utilizarea cartelelor de această dimensiune şi nu tăierea altor cartele mini-SIM sau micro-SIM, cât şi o tăviţă care acceptă carduri microSD.

Primele impresii despre HTC 10 sunt pozitive, telefonul fiind foarte bine construit, iar designul chiar surprinzător, având în vedere că arată mult mai bine în realitate decât în pozele de pe internet. Capacul metalic de pe spate este atent şlefuit pe margini pentru a oferi o prindere mai comodă în palmă, singurul inconvenient fiind probabil camera foto care iese în relief. Urmează şi un clip video de tip hands on, în care vom prezenta exteriorul telefonului în detaliu şi vom oferi primele impresii despre noua interfaţă Sense UI.

Citeşte şi Android N confirmat pentru HTC 10 şi alte două modele

 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult