HTC 11: principalele specificaţii

HTC 11: principalele specificaţii

Potrivit zvonurilor, HTC va lansa anul acesta cel puţin 6-7 modele smartphone, printre care şi vârful de gamă HTC 11.

Ilustrat deja cu imagini neoficiale, HTC 11 cedează primele dovezi concrete atestând existenţa sa, luând forma unei capturi de ecran surprinzând secţiunea About Phone redată pe ecranul unui prototip funcţional.

Potrivit informaţiilor conţinute, noul smartphone are la bază o configuraţie motorizată de chipsetul Snapdragon 835 ajutată cu 6GB memorie RAM. Descris cu rezoluţia 1556×2550 pixeli, ecranul QHD redă interfaţa HTC Sense 9.0, aplicată sistemului Android 7.1.2. Configuraţia este completată cu 128 GB memorie internă, dintre care 112 GB disponibili pentru utilizator.

Momentan informaţiile nu pot fi confirmate de către HTC, însă mai multe detalii am putea afla cu ocazia târgului Mobile World Congress 2017, care va avea loc la sfârşitul lunii februarie în Barcelona.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult