HTC Desire 19s, lansat oficial cu preţul de 195 dolari

15.11.2019
HTC Desire 19s, lansat oficial cu preţul de 195 dolari

Cu paşi timizi, HTC revine în rândul producătorilor smartphone lansând noi modele entry-level cum este Desire 19s. Disponibil deja în ţara natală Taiwan cu preţul de 195 dolari, acesta este un succesor pentru modelul Desire 12s de anul trecut.

HTC Desire 19s este un smartphone nepretenţios prevăzut cu ecran IPS HD+ de 6.2 inch, decupat la partea de sus după modelul „picătură” pentru a face loc unei camere frontale de 16MP. Spatele acoperit cu sticlă curbată este decorat cu un model texturat, armonizat cu rama metalică finisată prin anodizare. Camera foto principală este un model triple-camera cu senzor principal de 13MP şi lentile F/1.9, alăturat unui senzor de 5MP cu lentile ultra-wide şi senzor de 5MP pentru aplicarea efectelor de profunzime în pozele tip portret.

Desire 19s vine motorizat de chipsetul entry-level MediaTek Helio P22, ajutat cu 3GB memorie RAM. Lista dotărilor este completată cu 32GB stocare internă şi slot microSD, conectivitate NFC şi ieşire pentru căşti. Acumulatorul de 3850 mAh ar trebui să fie suficient pentru două zile de folosire fără griji, însă absenţa tehnologiei Quick Charge se traduce în cel puţin 3 ore de aşteptare pentru încărcare.

HTC Desire 19s vine cu versiunea Android 9 şi interfaţa Sense UI. Din păcate, disponibilitatea acestui model în pieţele internaţionale nu a fost confirmată, deocamdată.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult