HTC Desire C – prima poză de presă şi specificaţii

14.05.2012
HTC Desire C - prima poză de presă şi specificaţii

HTC Desire C, cunoscut până acum sub numele HTC Golf, şi-a făcut apariţia într-un prim catalog de prezentare, publicat de Vodafone Portugalia.

HTC Desire C - prima poză de presă

Intenţionată sau nu, scăparea ne oferă o imagine aproape completă despre noul Desire C, chiar dacă HTC nu a ţinut încă evenimentul oficial de prezentare.

Lista deocamdată incompletă cu specificaţii confirmate acoperă cam toate aspectele esenţiale. HTC Desire C este un smartphone cu ecran de 3.5 inch, ce suportă rezoluţia 320×480 pixeli. Pe partea de conectivitate avem suport 3.5G pentru sesiuni de internet mobil, respectiv acces la reţele WiFi N.

Sistemul de operare livrat este Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Rămâne de văzut însă cum se va descurca Desire C cu acesta, din moment ce procesorul instalat este un model cu frecvenţă de doar 600 MHz.

HTC Desire C - specificaţii

HTC a mai echipat acest model cu 4 GB memorie internă, o cameră foto cu rezoluţie 5 MP şi receptor A-GPS pentru navigaţie, respectiv funcţia Geotagging. Sub capacul de pe spatele telefonului se ascunde un acumulator Li-Ion de 1230 mAh, ce ar trebui să ofere o autonomie destul de bună, dat fiind procesorul modest şi ecranul nu foarte spaţios.

Catalogul publicat de Vodafone Portugalia, datat pentru luna mai, pare să indice iminenţa lansări noului smartphone.

Până la noi detalii venite direct din ograda HTC, aflăm totuşi că preţul retail stabilit pentru modelul Desire C este mai mic de 200 euro, suficient încât mulţi doritori să poată trece cu vederea specificaţiile modeste. Pentru preţul plătit, utilizatorii Vodafone Portugalia primesc în pachetul de accesorii şi un set de căşti stereo auriculare, respectiv un set de 10 melodii în format MP3, disponibile gratuit pentru download.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult