HTC M7 – cum arată un smartphone HTC de top creat pentru anul 2013

17.01.2013
HTC M7 - cum arată un smartphone HTC de top creat pentru anul 2013

După un an 2012 dezastruos pe plan financiar, HTC a schimbat puţin macazul în materie de design şi reuşeşte să ne surprindă prin alegerile făcute, creând un smartphone a cărui faţă se aseamănă suspect de mult cu spatele unui produs de mare succes al concurenţei.

HTC M7

Aparent, prima imagine cu HTC M7 este de fapt o ilustrare generată pe calculator şi face parte dintr-un clip de prezentare animat, ce instruieşte proaspeţii utilizatorii cum să instaleze cartela SIM. Acest detaliu şi faptul că pe carcasă lipseşte logoul HTC ne face să credem că produsul finit ar putea arăta un pic diferit în realitate.

Deşi marginile ecranului nu pot fi distinse în imagine, ştim totuşi că HTC M7 vine echipat cu ecran Full HD de 4.7 inch, animat cu ajutorul unui chipset quad-core la 1.7 GHz. Alături de camera frontală şi senzorul de proximitate, pe carcasa lui HTC M7 mai pot fi observate şi două grile perforate aplicate peste difuzor şi senzorul pentru microfon.

Pentru mai multe detalii de ordin tehnic şi imagini de prezentare cu HTC M7 va trebui să aşteptăm prezentarea oficială rezervată pentru expoziţia MWC 2013, ce se va desfăşura în decursul lunii februarie. Cel puţin pe teritoriul Statelor Unite, HTC M7 pare să vină cu un preţ de vânzare în versiune fără abonament situat deasupra pragului de 600 dolari.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult