HTC One X (Endeavor) – imagine de prezentare şi specificaţii

24.02.2012
HTC One X (Endeavor) - imagine de prezentare şi specificaţii

HTC One X este un vârf de gamă pentru linia smartphone a HTC, echipat cu un impresionant ecran de 4.7 inch, capabil să afişeze imagini la rezoluţie HD 720p.

HTC One X Endeavor

Alături de chipsetul quad-core la 1.5 GHz bazat pe nucleul Nvidia Tegra 3, One X oferă şi un pachet software convingător, ce include sistemul de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich şi noua interfaţă HTC Sense 4.0. Configuraţia include 1 GB memorie RAM pentru gestionarea aplicaţiilor active şi cel puţin de 32 GB spaţiu de stocare intern. La fel ca şi alte modele HTC, One X nu este aşteptat să ofere un slot pentru card microSD, astfel că o memorie internă spaţioasă este cu atât mai importantă.

Lista dotărilor mai cuprinde conectivitate WiFi a/b/g/n cu suport dual-band (2.4 şi 5 GHz), Bluetooth 4.0, NFC, receptor GPS şi modul radio FM.

Deasupra ecranului de tip Super LCD găsim o cameră frontală de 1.3MP, iar în spate avem o cameră foto de 8MP cu senzor BSI (back-illuminated), capabilă să filmeze la rezoluţie 1080p. Mulţumită configuraţiei cu două microfoane, înregistrările sunt însoţite de sunet stereo .

HTC One X este alimentat de un acumulator Li-Ion cu capacitate 1800 mAh şi necesită card micro SIM pentru conectarea la reţeaua de telefonie mobilă.

Mai multe detalii şi specificaţii oficiale pentru HTC One X Endeavor vom avea chiar săptămâna viitoare, când HTC va prezenta noul model la Mobile World Congress.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News