HTC One V şi One XL, alte noutăţi HTC la Mobile World Congress

HTC One V şi One XL, alte noutăţi HTC la Mobile World Congress

După ce săptămâna trecută au fost pomenite primele telefoane HTC din seria One (HTC One X şi HTC One S) ca fiind printre noutăţile de la Mobile World Congress, iată că acum alte două smartphone-uri din seria cu aceeaşi nume se fac auzite neoficial: HTC One V şi HTC One XL.

HTC One V este, se pare, smartphone-ul de buget al seriei, cu specificaţii decente, dar care pălesc în comparaţie cu configuraţiile quad core ce ni se pregătesc luna aceasta.

HTC One V are o unitate de procesare single core ce funcţionează la o frecvenţă de 1 GHz, susţinută de 1 GB RAM. Camera foto este capabilă de capturi cu rezoluţii de maximum 5 MP, în vreme ce pe partea de video filmările se opresc la 1280 x 720 pixeli rezoluţie.

HTC One V

Punctele de atracţie ale smartphone-ului rămân sistemul de operare – Android ICS, şi pachetul Beats Audio (sunet şi căşti) by Dr. Dre.

Despre cel de-al patrulea smartphone HTC One (HTC One XL) nu se ştie mare lucru momentan. Este posibil să fie un HTC Sensation XL cu câteva upgrade-uri: rezoluţie mai mare a ecranului, procesare dual core şi cameră foto mai performantă.

Mai multe detalii despre telefoanele HTC, dar şi despre avalanşa de dispozitive mobile ale celorlalţi producători vom afla peste doar o săpămână, direct de la târgul de comunicaţii din Barcelona.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News