HTC porneşte programul Preview, va trimite hardware şi software neterminat către membri

26.11.2015
HTC porneşte programul Preview, va trimite hardware şi software neterminat către membri

Testele publice par să fie noua unealtă de marketing a companiilor din industria IT. Deja accesul la software în stadiu beta nu mai este o noutate, iar versiuni de tip „Preview” există chiar şi pentru cele mai importante sisteme de operare precum Windows 10. După un an nu tocmai grozav, HTC apelează la o astfel de strategie oferind fanilor acces la programul HTC Preview, care nu va fi orientat doar către software, ci şi către hardware.

Cei care se înscriu în HTC Preview vor putea testa anumite versiuni noi ale aplicaţiilor şi sistemelor de operare pentru dispozitivele companiei înainte ca aceastea să fie disponibile pentru publicul larg. Astfel, HTC poate asigura performanţă mai bună şi poate găsi mai repede probleme în dezvoltare pe care în mod normal le-ar depista abia după ce software-ul ajunge pe piaţă. Răspunsul nu tocmai pozitiv la cele mai recente dispozitive mobile ale companiei a dus la decizia de a testa prototipuri sau versiuni încă neterminate ale produselor sale pentru a primi feedback de la comunitate.

Cei care vor primi acces la noile versiuni de software sau la noile dispozitive HTC înainte de lansare vor trebui să semneze un document prin care se angajează să nu divulge informaţii despre acestea. Acest contract oferă companiei HTC dreptul de a căuta soluţii legale în cazul în care termenii sunt încălcaţi.

Înscrierea în programul HTC Preview este însă simplă şi durează maxim 10 minute. Tot ce trebuie să faceţi este să intraţi pe site-ul dedicat programului să completaţi câteva detalii personale şi chiar să specificaţi ce dispozitiv mobil folosiţi în acest moment. În cazul că este vorba despre un smartphone HTC, compania va avea nevoie de un cod IMEI şi de operatorul de reţea la care sunteţi înscrişi pentru a putea oferi actualizări beta dedicate dispozitivului. Înscrierile sunt deschise pentru cetăţenii Statelor Unite, Uniunii Europene şi ţărilor din Asia.

Încriere în HTC Preview

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult