HTC pregăteşte lansarea modelului mid-range premium U11 Life

15.08.2017
HTC pregăteşte lansarea modelului mid-range premium U11 Life

HTC U11 s-a dovedit a fi un flagship desăvârşit, cu menţiunea că designul său putea fi ceva mai „modern”. Din fericire, fanii HTC par să răspundă pozitiv la lansarea lui U11, aşa că producătorul taiwanez plănuieşte deja şi o alternativă pentru piaţa de smartphone-uri mid-range premium. Acest dispozitiv va purta numele HTC U11 Life şi va oferi un design similar, un ecran mai mic şi hardware mid-range, însă şi o parte dintre capabilităţile modelului high-end.

Singura imagine cu HTC U11 Life descrie un dispozitiv puţin mai mic decât modelul lansat în vara acestui an, însă cu aceleaşi rame de dimensiuni mari în jurul display-ului. Sub display găsim acelaşi senzor de amprentă integrat în butonul capacitiv „Home”, în timp ce in construcţia întregului dispozitiv ar părea să fie din nou realizată din sticlă ataşată de o ramă metalică.

La capitolul caracteristici hardware, HTC U11 Life se „laudă” cu un display cu diagonală de 5,2” şi rezoluţie Full HD, un chipset Snapdragon 630, 32 GB spaţiu de stocare, probabil că 3 sau 4 GB memorie RAM şi o camere foto de 16 megapixeli pe ambele părţi. Nu în ultimul rând, telefonul beneficiază de rezistenţă la apă conform standardului IP67, funcţia de control prin strângere Edge Sense şi va fi livrat cu excelentele căşti HTC USonic cu eliminare activă a zgomotului.

Practic, HTC U11 Life pare să fie un model „Mini” al lui HTC U11, cu un nume care probabil că este mai uşor de folosit în materialele de marketing. Android Authority, sursa acestor detalii, nu a oferit şi informaţii despre preţ sau data de lansare. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult