HTC Primo vine cu procesor dual-core şi ecran Super AMOLED

24.01.2012
HTC Primo vine cu procesor dual-core şi ecran Super AMOLED

HTC Primo este un smartphone pentru cei cu buget mediu, bazat pe sistemul de operare Android 4.0.

Puţinele informaţii disponibile despre HTC Primo vin pe bursa zvonurilor şi trebuie tratate cu oarecare scepticism, cel puţin până la Mobile World Congress, târgul de electronice unde acest model îşi va face probabil debutul oficial.

 HTC Primo

Din imaginea de prezentare generată pe calculator putem observa că avem de-a face cu un smartphone echipat cu ecran de 3.7 inch, despre care ştim că foloseşte matrice Super AMOLED, recunoscută pentru paleta bogată de culori şi abilităţile excelente de redare a tonalităţilor de gri şi negru, domeniu unde tehnologia ecranelor TFT LCD este deficitară. Logoul Beats Audio este un bun indiciu pentru performanţe audio peste medie şi cu puţin noroc, prezenţa unui set de căşti semnate Beats by Dr. DRE.

Configuraţia este specifică gamei midrange de telefoane inteligente şi centrată în jurul procesorului dual-core la 1 GHz, ajutat de 512 MB memorie RAM. Camera foto este limitată la 5 MP, rezoluţie devenită standard printre telefoanele din această gamă de preţ, însă rămâne de văzut dacă şi performanţele se limitează tot la nivelul unei soluţii de buget.

HTC Primo ar putea fi lansat în curând, cu un preţ de achiziţie apropiat sumei de 300 euro.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News