Huawei a confirmat data de lansare a noului vârf de gamă Honor V10

Autori: Adrian Popa, Aurelian Mihai 17.11.2017
Huawei a confirmat data de lansare a noului vârf de gamă Honor V10

Aşteptat să fie versiunea de buget a lui Huawei Mate 10, noul Honor V10 va fi dezvăluit şi cumpărătorilor europeni în cadrul unui eveniment găzduit la Londra, după ce mai întâi va fi lansat pentru piaţa din China.

Astfel, potrivit invitaţiilor trimise membrilor presei, Huawei va ţine un eveniment de lansare în data de 28 noiembrie, la Beijing. Mesajul nu dezvăluie alte informaţii decât folosirea unui sistem dual-camera – detaliu deja confirmat din surse multiple.

Varianta europeană a lui Honor V10 va fi dezvăluită în data de 5 decembrie, având un preţ ceva mai mare decât cei aproximativ 450 dolari plăţi în magazinele asiatice.

Potrivit dezvăluirilor de până acum, noul flagship Honor V10 beneficiază de un panou fullscreen pe format 18:9 cu diagonală de 6”, similar celui întâlnit la Huawei Mate 10. Asemănările între cele două dispozitive nu se opresc aici, însă. V10 va integra acelaşi chipset Kirin 970 cu capabilităţi de inteligenţă artificială, 6 GB memorie RAM, opţiuni de stocare de 64 GB sau 128 GB şi un sistem dual-camera cu senzori de 16MP, respectiv 20MP. Sistemul de operare EMUI 6.0 va fi pre-instalat pe telefon, acesta fiind bazat pe Android 8.0 Oreo.

Tags: