Huawei lansează Nova 9 SE, Watch GT Runner și MateBook D15 AMD în România

23.03.2022
Huawei lansează Nova 9 SE, Watch GT Runner și MateBook D15 AMD în România

Huawei a lansat în România trei noi produse, din trei categorii diferite. Avem smartphone-uri Nova 9 SE, ceasul Watch GT Runner și o nouă versiune a laptop-ului MateBook D15 cu procesor AMD. Acestea sunt disponibile la vânzare de astăzi, 23 martie și vin la prețuri atractive, dar primesc și posibilitatea de înscriere în Huawei Care, un serviciu de garanție extinsă contra cost, care prelungește perioada de acoperire pentru reparații.

Huawei Nova 9 SE oferă cameră de 108 megapixeli

Modelul Nova 9 SE era deja anunțat în alte regiuni, iar versiunea care ajunge în România este similară din punct de vedere hardware cu cel din Asia. Vorbim despre un telefon cu ecran Full HD+ la 90 Hz, procesor Snapdragon 680 cu 4G și configurație 8+128 GB. Noutatea este însă camera de 108 megapixeli a lui Nova 9 SE, cea mai mare rezoluție de pe un telefon Huawei de până acum.

Prețul de pornire al acestui model este de 1.599 lei, iar la lansare Huawei va oferi și un ceas inteligent GT Fit Elegant Edition. Cei care cumpără un Nova 9 SE înainte de 23 iunie, vor primi și Screen Damage Protection, care asigură o reparație de ecran în primele 12 luni de la achiziție fără costuri adiționale, în cazul unui accident. Cei care cumpără Huawei Care pentru încă 12 luni de garanție, vor plăti încă 159 lei pentru Nova 9 SE.

Watch GT Runner este o versiune mai „sportivă” a lui Watch GT 3

Ceasul Huawei Watch GT Runner este foarte similar în specificații și capabilități cu modelul Huawei Watch GT3, lansat de curând. Este echipat cu același ecran OLED foarte luminos și cu rezoluție înaltă, dar vine într-o carcasă cauciucată, care ar putea rezista mai bine la șocuri, în timp ce este un model cu greutate mai mică. Acesta include aceleași două butoane, o coroană digitală rotativă și un buton personalizabil și acces la toate profilurile de antrenament pe care le-am întâlnit la GT 3.

Huawei watch gt runner

Prețul lui Watch GT Runner este de 1.299 lei și vine la pachet cu o pereche de căști Huawei FreeBuds 4i. Huawei Care costă 149 lei pentru acest model.

MateBook D15 AMD este un laptop de productivitate bine echipat

În cele din urmă, avem laptop-ul MateBook D15 AMD, echipat cu un procesor AMD Ryzen 5500U, 16 GB RAM și 512 GB stocare internă. Acesta vine cu un ecran de 15,6” și oferă suport pentru tehnologia SuperDevice care permite interconectarea dispozitivelor Huawei.

 

Laptop-ul va intra pe piață la un preț de 3.599 lei și va veni la pachet promoțional cu o boxă Huawei Sound, un ghiozdan și un mouse. Și laptop-ul beneficiază de Huawei Care, la prețul de 299 lei.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult