Huawei Mate 9, pregătit în variante cu 4 GB şi 6 GB memorie RAM

19.09.2016
Huawei Mate 9, pregătit în variante cu 4 GB şi 6 GB memorie RAM

Motorizat de cel mai puternic chipset Huawei de până acum, Mate 9 ar putea fi lansat oficial în data de 8 noiembrie, cu aproape o lună mai târziu decât era anticipat.

Potrivit zvonurilor circulate în paginile reţelei de socializare Weibo, Huawei va dezvălui la începutul lunii viitoare un nou vârf de gamă smartphone, motorizat de chipsetul proprietar Kirin 960.

Încadrat la categoria phablet, Huawei Mate 9 este aşteptat cu un ecran de 5.9” suportând rezoluţie 1080p. La interior, vom găsi o configuraţie cu 4 GB memorie RAM şi 64 GB memorie internă. Configuraţia este completată cu un sistem dual-camera de 12 MP (20 MP după unele zvonuri) + 8MP, lentile Leica, blitz LED şi senzor biometric la partea din spate.

Pregătit în două variante de echipare, Mate 9 va putea fi achiziţionat pentru echivalentul a 500 dolari în ediţia 4GB/64GB, 580 dolari pentru modelul cu 4GB/128 GB memorie şi 700 dolari în varianta cu 6 GB RAM / 256 GB memorie internă.

Pregătit în carcasă metalică, Huawei Mate 9 ar urma să ofere funcţie de încărcare rapidă a bateriei, bazată pe tehnologii Huawei proprietare.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult