Huawei P40 Lite apare în imagini neoficiale cu un design nu tocmai original

Autor: Aurelian Mihai 12.12.2019
Huawei P40 Lite apare în imagini neoficiale cu un design nu tocmai original

Aşteptat să fie prezentat oficial peste câteva săptămâni, împreună cu restul seriei P40, Huawei P40 Lite apare în presupuse imagini de prezentare cu un design ce pare mai degrabă reciclat de la modelul low-cost Nova 6 SE.

Din păcate, nici lista cu specificaţii nu arată prea multe schimbări, P40 Lite părând să recicleze hardware-ul deja folosit cu modelul actual Nova 6 SE. Astfel, versiunea mai ieftină a modelului Huawei P40 ar putea fi un simplu rebrand menit să atragă cumpărători din pieţe de desfacere neacoperite de modelul Nova, cu puţine elemente de noutate veritabile.

Dacă zvonurile se adeveresc, atunci Huawei P40 Lite va fi livrat cu un ecran LCD de 6.4 inch şi rezoluţie 2310×1080 pixeli. La interior, configuraţia ar putea fi bazată pe chipsetul Kirin 810, ajutat cu 8GB memorie RAM. Lista dotărilor este completată cu 128GB memorie internă expandabilă şi sistem quad-camera la partea din spate. Este vorba de un setup cu senzor principal de 48 MP şi lentile f/1.8, secondat de cameră ultrawide cu rezoluţie 8 MP şi lentile f/2.4, senzor de 2 MP (f/2.4) pentru poze în modul macro, şi sensor 2 MP pentru aproximarea efectelor de adâncime şi aplicaţii AR. La partea din faţă vom găsi o cameră foto de 16 MP  cu lentile f/2.0 selfie aplicată prin perforarea ecranului.

Toate acestea vor fi susţinute cu ajutorul unui acumulator de 4200 mAh asistat cu funcţie de încărcare rapidă (adaptor AC cu putere de 40W inclus în pachetul cu accesorii).

 

Tags: