Huawei P9 surprins în fotografii neoficiale cu o săptămână înainte de lansare

28.03.2016
Huawei P9 surprins în fotografii neoficiale cu o săptămână înainte de lansare

Huawei P9 nu s-a sfiit să apară în faţa aparatelor de fotografiat în ultimele câteva săptămâni, în ciuda faptului că lansarea sa va avea loc săptămâna viitoare în cadrul unui eveniment care va fi organizat la Londra. Deşi până acum am putut vedea câteva fotografii spion, acum avem la îndemână o şedinţă foto completă, din toate unghiurile posibile. Având în vedere că ştim atât specificaţiile tehnice complete, cât şi designul exterior, sunt puţine surprize care au mai rămas de dezvăluit despre acest model.

Noul flagship de la Huawei pare să nu devieze foarte mult de la designul predecesorului său. P9 păstrează designul pătrăţos al muchiilor, care sunt doar uşor rotunjite în colţuri. Carcasa metalică acoperă întregul spate, doar partea de sus fiind dintr-un material diferit. Deşi nu este confirmat, acest material ar putea fi acelaşi tip de sticlă pe care l-am văzut pe Huawei P8şi Huawei Nexus 6P. Camera foto cu doi senzori pare să fie noua modă a telefoanelor de top din ultima perioadă, iar Huawei este în ton cu acest trend. Nu în ultimul rând sunt evidente în fotografii sistemul dual-tone flash şi un fascicul laser care va asista la focalizarea fotografiilor şi filmărilor.

Huawei P9 nu va integra butoane de navigaţie fizice sau capacitive, singurele elemente distinctive de pe carcasă fiind butoanele de volum şi power şi senzorul de amprentă de pe spate. În partea de jos a dispozitivului poate fi observat jack-ul audio, alături de un port USB Type-C şi o grilă metalică care protejează difuzorul.

Compania chineză pregăteşte modelul P9 în trei variante. P9 Lite va integra display Full HD de 5”, chipset Snapdragon 650 şi 2 GB memorie Ram, P9 standard va veni cu display Full HD de 5,2”, chipset proprietar Kirin 950 şi 3 GB Ram, în timp ce modelul de top, P9 Max, va fi echipat cu un display QHD de 6,2”, chipset Kirin 955 şi 4 GB memorie RAM. Aceste specificaţii au fost dezvăluite în trecut în mod neoficial, însă sunt slabe şanse ca anunţul de săptămâna viitoare să descrie o situaţie diferită.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult