Huawei pregăteşte Enjoy 10, un smartphone cu ecran de 6.39 inch şi cameră foto de 48MP

08.10.2019
Huawei pregăteşte Enjoy 10, un smartphone cu ecran de 6.39 inch şi cameră foto de 48MP

Recunoscută de cumpărătorii europeni drept Huawei Y, seria de telefoane accesibile Huawei Enjoy primeşte modelul Enjoy 10. Deocamdată, adresat doar pieţei in China, noul smartphone vine cu un design în culori iridescente şi cameră foto duală la partea din spate.

Uşor diferit de modelul Huawei Y9 dezvăluit în urmă cu un an, Enjoy 10 vine cu ecran FHD+ de 6.39 inch, perforat în dreptul camerei foto echipată cu un singur senzor de 8MP.

Trecut pe la autoritatea chineză responsabilă cu certificarea echipamentelor de comunicaţii wireless (TENAA), Huawei Enjoy 10 apare cu chipsetul Kirin 710, un model de generaţie mai veche realizat folosint procesul de fabricaţie pe 12nm. Lista dotărilor este completată cu acumulator de 4000 mAh şi cameră foto de 48MP+2MP la partea din spate.

În funcţie de buget, Huawei Enjoy 10 va putea fi comandat din ofertele magazinelor asiatice în variantă cu 4GB/64GB sau 6GB/128GB memorie, alegând între versiunile de culoare roşu, negru şi gradienţi verde-albastru.

Cu finisaje din policarbonat la partea din spate, dar acumulator generos la interior şi sticlă minerală pentru protecţia ecranului, Enjoy 10 ajunge la greutatea de 176 grame.

Adaptat pieţei chineze, Enjoy 10 vine echipat cu o versiune de Android 9 fără acces Play Store, adaptată cu interfaţa EMUI 9.1. În mod surprinzător, Huawei a ales să nu includă senzor de amprente pe acest model, utilizatorii având la dispoziţie doar opţiunea pentru recunoaştere facială sau folosirea codului PIN.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult