Huawei pregăteşte un phablet cu spate din plastic ce imită pielea

17.09.2018
Huawei pregăteşte un phablet cu spate din plastic ce imită pielea

Huawei a prezentat în cadrul IFA mai multe modele noi de P20 Pro, cu noi versiuni de culoare, câteva dintre acestea folosind chiar piele pentru decorarea capacului de pe spate. Se pare însă că acestea nu vor fi însă singurele dispozitive Huawei care vor folosi o construcţie inspirată de design-ul de „piele”, un nou model fiind deja listat pe TENAA cu un spate „ciudat” pentru anul 2018, amintindu-ne de Galaxy Note 3 din 2013.

Vorbim despre o versiune nouă a modelului Honor 8X cu branding Huawei, care pare să vină cu un ecran imens, hardware upgradat şi un spate acoperit cu platstic ce imită pielea, cu tot cu o margine care imită cusătura. Spre diferenţă de P20 Pro care foloseşte piele naturală, acest nou telefon doar o imită în design, ceva ce pare kitschos în anul 2018, când telefoanele sunt realizate din materiale „premium” precum aluminiu, oţel sau sticlă.

În termeni hardware, noul telefon vine echipat cu un display foarte mare, cu diagonală de 7,15”, rezoluţie Full HD+ şi un decupaj foarte mic în partea de sus, în formă de picătură de apă, care găzduieşte camera foto frontală. La interior este utilizat un chipset octa-core la 1,95 GHz, puţin mai puternic decât Snapdragon 636 de pe Honor 8X, în timp ce memoria RAM vine într-un modul de 4GB. Avem de a face cu stocare internă de 64 sau 128 GB şi slot microSD care suportă carduri de până la 256 GB.

Galerie foto

Probabil cel mai impresonant aspect al acestui model va fi acumulatorul de 4.900 mAh, care ar trebui să ofere o autonomie peste medie faţă de alte modele de pe piaţă. Chiar dacă display-ul său este mare, rezoluţia scăzută ar trebui să asigure un consum de energie mai mic.

Nu ştim încă numele oficial al modelului ARS-AL00 şi nici când va ajunge pe piaţă, sau cât va costa, însă aceste detalii vor veni repede, întrucât TENAA (autoritatea care aprobă dispozitivele electronice pentru lansare în China) testează de obicei dispozitivele cu doar câteva zile sau săptămâni înainte de lansarea oficială.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult