iOS 6.1.1, o actualizare pentru utilizatorii iPhone 4S

12.02.2013
iOS 6.1.1, o actualizare pentru utilizatorii iPhone 4S

Apple a actualizat de curând sistemul de operare iOS la versiunea 6.1, iar o actualizare care purta numărul de versiune 6.1.1 era deja în lucru. În locul unei actualizări generale, compania a lansat însă în cursul serii de ieri o actualizare care poartă acest număr de versiune, dar care este destinată doar terminalelor iPhone 4S.

Deşi cei mai mulţi dintre noi, inclusiv autorul acestor rânduri, am făcut fără probleme saltul la versiunea 6.1, unii utilizatori au întâmpinat probleme cu stabilitatea conexiunilor la reţea, acestea afectând transferul de date, apelurile telefonice şi mesajele text. Aceste probleme au fost suficient de răspândite pentru ca operatorii Vodafone UK şi 3 Austria să-şi sfătuiască utilizatorii să nu facă saltul la noua versiune.

Actualizarea este disponibilă doar pentru terminalele iPhone 4S, fosta actualizare 6.1.1 urmând să apară cu un alt număr de versiune. Aceasta are o dimensiune de 23 MB, iar singura informaţie oferită de Apple vizează doar problema de mai sus.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News