iPhone 13 Pro Max apare într-o prezentare video, luând forma unei machete nefuncțională

05.05.2021
iPhone 13 Pro Max apare într-o prezentare video, luând forma unei machete nefuncțională

iPhone 13 Pro Max este de ceva timp subiect fierbinte la bursa zvonurilor, suficiente detalii fiind cunoscute pentru crearea unei machete cu aspect realist, demonstrată într-o prezentare video publicată pe canalul YouTube Unbox Therapy.

Astfel, următorul iPhone ar urma să „recicleze” multe din trăsăturile modelului iPhone 4S din anul 2011, cum ar fi spatele perfect plat și rama laterală din aliaj de aluminiu, tăiată în linii drepte pentru a risipi cât mai puțin din spațiul util disponibil pentru ecran și componentele interne.

Desigur, în locul unei singure camere foto solitare avem un ornament pătrat care găzduiește trei lentile de mari dimensiuni. Alimentând iluzia unei construcții mai suple decât în realitate, ornamentul camerei foto este doar parțial înălțat peste spatele perfect plat, lentilele încadrate cu inele metalice protectoare adăugând cel puțin un milimetru la grosimea totală a telefonului. Per total, aranjamentul camerei foto se potrivește destul de bine cu designul general al carcasei.

Cel mai probabil, realizată pe baza schițelor trimise chiar de Apple către producătorii de accesorii, macheta iPhone 13 Pro Max se apropie destul de mult de aspectul produsului finit, minus partea de funcționalitate.

Comparat cu actualul flagship iPhone 12 Pro Max, următorul model pare că va avea și un „breton” mult mai îngust, decupat la partea de sus a ecranului. Putem deduce asta după poziționarea grilei audio, aproape lipită de rama carcasei. Totodată, camera frontală apare mai spre centru, indicând folosirea unui decupaj cam la fel de adânc, dar cu până la 8.31mm mai îngust.

Revenind la configurația foto, iPhone 13 Pro Max ar urma să aibă o cameră ultra-wide cu deschidere f/1.8, acceptând mai multă lumină decât cea cu deschidere f/2.4 disponibilă pe modelul actual. Din păcate, în afara folosirii unui senzor cu pixeli de 2um pentru senzorul principal, detaliile exacte nu sunt cunoscute, deocamdată.

Apple urmează să lanseze seria iPhone 13 în luna septembrie, noile modele venind echipate cu chipsetul A15 Bionic și ecrane AMOLED cu senzor de amprentă integrat și rată de refresh la 120Hz (doar seriile Pro și Pro Max).

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult