iPhone 15 Pro ar putea veni cu un design mai curbat și o ramă din titan

21.11.2022
iPhone 15 Pro ar putea veni cu un design mai curbat și o ramă din titan

Până acum, toate informațiile neoficiale referitoare la gama de smartphone-uri iPhone 15 Pro au făcut referire la faptul că acestea vor adopta, în sfârșit, port-ul USB-C. Apple ia această decizie mai mult pentru a se conforma cu legislația UE, dar se pare că pregătește și alte surprize, inclusiv pe partea de design. După trei ani de design plat, compania se gândește să reintroducă linii curbate pe iPhone, însă noile modele tot vor semăna cu cele de până acum, din anumite puncte de vedere.

După trei ani de linii drepte, iPhone 15 Pro ar putea reintroduce o formă ușor curbată

Conform ShrimpApplePro, leaker cunoscut pe Twitter, Apple ar urma să păstreze partea din față plată și în mare parte neschimbată, alături de margini drepte, însă ar rotunji muchiile care duc spre capacul din spate. Astfel, telefoanele sale ar putea fi mai confortabile în utilizare. Mulți utilizatori, încă de la lansarea iPhone 12, s-au plâns că modelele mai mari sunt greu de ținut în mână, iar pentru unii poate deveni chiar dureros, din cauza muchiilor foarte drepte.

Mai mult, leaker-ul spune că Apple ar putea face și un upgrade la capitolul materiale. Încă de la iPhone X, modelele Pro au fost construite cu ramă din oțel inoxidabil lucios. iPhone 15 Pro ar putea veni cu o ramă din titan, material mult mai rezistent, pe care îl folosește de obicei doar pe cele mai scumpe variante de Apple Watch, precum noul model Ultra.

Cel mai probabil însă, aceste schimbări nu vor veni și pe telefoanele „non-Pro”. De câțiva ani deja, dar în special în 2022, variantele standard sunt cam cu un an în urmă la capitolul tehnologie, cu ecrane de generație mai veche și cu procesorul de top din modelele Pro din anul anterior.

Momentan, aceasta este singura sursă care vorbește despre design-ul iPhone 15 Pro. Anterior, Ming-Chi Kuo, analist de afaceri, a vorbit despre faptul că doar modelele Pro vor primi viteze de transfer îmbunătățite prin USB-C. Apple va păstra vitezele USB 2.0 pe iPhone 15 și iPhone 15 Plus.

via Phone Arena

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult