iPhone 6S şi 6S Plus vor fi dezvăluite pe 9 septembrie

28.08.2015
iPhone 6S şi 6S Plus vor fi dezvăluite pe 9 septembrie

Încă odată zvonurile care circulau pe internet s-au dovedit a fi adevărate. Apple a trimis o invitaţie presei de specialitate din Statele Unite, care anunţă organizarea unui eveniment de lansare pe 9 septembrie în San Francisco. Această dată marchează momentul în care vom vedea noua generaţie de smartphone-uri iPhone şi probabil debutul noului sistem de operare, iOS 9.

Invitaţia nu oferă foarte multe informaţii despre ceea ce vom vedea în cadrul evenimentului, însă ne invită să încercăm să aflăm câte ceva cu ajutorul lui Siri. Încercarea de a căuta informaţii în acest fel este întâmpinată cu răspunsuri amuzante din partea asistentei virtuale, care sugerează să căutăm informaţii pe blog-uri, să avem răbdare până pe data de 9 septembrie, sau pur si simplu să ofere ca răspuns o frază răutăcioasă.

Nu este clar dacă alături de noile iPhone 6S şi iPhone 6S Plus vom vedea şi alte dispozitive noi în cadrul acestei lansări. Zvonurile din ultima vreme afirmă că Apple va mai organiza o conferinţă de presă în câteva săptămâni, unde va dezvălui noile iPad-uri (alături de iPad Pro) şi un nou Apple TV. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult