iPhone 7, lăsat fără conector pentru căşti (imagini neoficiale)

Autori: Adrian Popa, Aurelian Mihai 14.03.2016
iPhone 7, lăsat fără conector pentru căşti (imagini neoficiale)

Mai târziu decât am fi sperat, iPhone 7 îşi face apariţia într-o primă serie de imagini neoficiale, ilustrând un design de carcasă uşor modificat, având liniile pentru antenă mutate mai aproape de margine şi o cameră foto reproiectată, cu lentile mari şi fără proeminenţa uşor vizibilă la modelul actual.

Un alt detaliu important, conectorul pentru căşti pare să lipsească de pe carcasa noului iPhone, eliminarea sa fiind necesară pentru a face posibilă folosirea unei carcase şi mai subţiri. În schimb, utilizatorii vor folosi conectorul Lightning prezent în partea de jos, împreună cu un adaptor Lightning-to-3.5mm achiziţionat separat. Alternativ, avem şi opţiunea achiziţionării unui set de căşti wireless, pe care să le utilizăm folosind conexiune bluetooth.

Revenind la camera foto, bursa zvonurilor a scos la iveală şi o imagine cu un presupus modul dual-camera, rezervat modelului iPhone 7 Plus. Din păcate este imposibil de spus dacă piesa din imagine aparţine unui telefon iPhone, însă ipoteza unui telefon iPhone 7 Plus cu sistem dual-camera pare plauzibilă în contextul lansărilor recente de telefoane cu Android, prevăzute cu acest tip de cameră foto.