Lansarile Nokia 9.3 PureView, Nokia 7.3 și Nokia 6.3, amânate pentru finalul acestui an

10.06.2020
Lansarile Nokia 9.3 PureView, Nokia 7.3 și Nokia 6.3, amânate pentru finalul acestui an

Potrivit unor zvonuri mai vechi, compania finlandeză trebuia să lanseze noile modele Nokia 9.3 PureView, Nokia 7.3 și Nokia 6.3 nu mai târziu de această toamnă, însă potrivit unor informații recente obținute din surse apropiate companiei, evoluția evenimentelor recente a dat aceste planuri peste cap.

Potrivit noilor informații, Nokia continuă să facă progrese cu testarea noilor modele smartphone la stadiul de prototip, însă producția de serie va mai trebui să aștepte, noul calendar de lansare având ca abordare optimistă finalul trimestrului Q4-2020.

Cunoscut deocamdată doar din zvonuri, modelul flagship Nokia 9.3 PureView va oferi suport pentru captură video 8K, cu 30 de cadre pe secundă. Telefonul prevăzut cu camere foto Samsung de 64MP și 108MP va avea și un ecran performant, capabil să folosească o rată de împrospătare a imaginii de 120Hz. Platforma folosită este Snapdragon 865 și include conectivitate 5G.

Nokia 7.3 vine cu ecran Full HD+ de 6.3 inch, cameră frontală de 24MP și sistem quad-camera la partea din spate.  Configurația ar putea folosi un chipset din seria Snapdragon 7xx, ajutat cu 4GB sau 6GB memorie RAM:

În schimb, modelul mai slab dotat Nokia 6.3 va avea sistem quad-camera cu senzor principal de 24MP, cameră ultra-wide de 12MP, cameră macro cu rezoluție 2MP și senzor DoF pentru pozele tip portret. Lentilele vor purta semnătura ZEISS. Platforma folosită este Snapgraghon 670/675.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult