Lenovo anunţă disponibilitatea actualizării la Android 7.0 pentru seria de telefoane Moto Z

19.12.2016
Lenovo anunţă disponibilitatea actualizării la Android 7.0 pentru seria de telefoane Moto Z

Livrată oficial de Lenovo începând cu 11 decembrie, actualizarea Android 7.0 Nougat promite să îmbunătăţească experienţa mobilă cu noi caracteristici de multitasking, control mai eficient al notificărilor, funcţie îmbunătăţită de economisire a datelor mobile, funcţii de repaus (doze)  pentru acumulator şi emoji noi. Una dintre cele mai aşteptate funcţii este comutarea rapidă între aplicaţii. În acelaşi timp, Android Nougat permite şi vizualizare în mai multe ferestre concomitent, astfel încât utilizatorii să poată deschide două aplicaţii în paralel pe acelaşi ecran. 

Lenovo Moto Z

Pentru utilizatorii tip business ai sistemului Android, această actualizarea vine cu o opţiune nouă de comutare între modurile de lucru, care le permite să oprească şi să pornească cu uşurinţă aplicaţiile şi notificările aferente.

Noua versiune de Android oferă utilizatorilor un control mai bun al notificărilor, aceştia putând modifica setările apăsând şi ţinând apăsat pe o notificare. Utilizatorii pot seta acum modul silenţios sau bloca alertele viitoare ale unei aplicaţii chiar din notificare. Mai mult, ei pot răspunde rapid la mesaje direct din notificări. 

Noul sistem de operare oferă îmbunătăţiri şi în ceea ce priveşte Moto Mods:

  • Modul peisaj pentru Moto Display: Utilizatorii pot utiliza acum Moto Display în vizualizare peisaj când telefonul este conectat la un Moto ModTM.
  • Setări mod Hasselblad TrueZoom: Smartphone-ul va reţine modul selectat ultima dată când aţi utilizat Hasselblad TrueZoom Moto ModTM.
  • Senzor de amprentă pentru blocarea ecranului: Această nouă setare a fost adăugată pentru a activa sau dezactiva blocarea ecranului când acesta este pornit şi se atinge senzorul de amprentă.

Actualizat la versiunea Android 7.0, Moto Z devine unul dintre puţinele smartphone-uri pregătite pentru a fi compatibil cu platforma de realitate virtuală a Google, „Daydream”. Smartphone-urile compatibile Daydream sunt special concepute pentru realitatea virtuală şi integrează display-uri cu rezoluţie ridicată, performanţe grafice de top şi senzori capabili de a urmări cu exactitate mişcările capului.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult