Lenovo pregătește o nouă generație Motorola RAZR

27.12.2021
Lenovo pregătește o nouă generație Motorola RAZR

Confirmat de unul dintre oficialii Lenovo, compania care deține în prezent Motorola, succesorul actualului model RAZR 5G  vine echipat cu un procesor mult mai avansat.

Intenționat să fie un telefon revoluționar, dar totuși accesibil ca preț, reprezentantul actualei generații Motorola RAZR și-a atins scopul doar parțial, reușind să introducă tehnologia 5G pe această serie, dar cu sacrificii majore la partea de autonomie și puterea de procesare. La final, cel de-al doilea Motorola RAZR a rămas în urma concurenței din anumite puncte de vedere, justificând cu greu prețul cerut. Cu toate acestea, am putut remarca o evoluție clară la partea de design, rămânând doar ca Motorola să aducă acele îmbunătățiri de finețe care să facă din următorul RAZR un produs cu adevărat de succes.

Chiar dacă nu a oferit prea multe detalii în postarea distribuită pe rețeaua de socializarea Weibo, Chen Jin, managerul IT al Lenovo a lăsat să se înțeleagă că viitorul telefon Motorola RAZR vine echipat cu un chipset încadrat la o altă clasă de performanță decât Snapdragon 765G, livrat pe modelul actual.

Un prim „candidat” ar fi  Snapdragon 8 Gen 1, vârful de gamă Qualcomm fiind confirmat deja pentru Motorola Edge X30, un flagship cu design convențional anunțat pentru piața din China. În ultimă instanță, dacă prețul accesibil continuă să fie prioritar pentru Motorola, am putea vedea alternativa Snapdragon 888, cu performanțe mai mult suficiente pentru telefon pliabil compact.

Motorola RAZR 3

Indiferent de chipsetul selectat, următorul Motorola ar face bine să îmbunătățească autonomia bateriei, aceasta fiind de fapt principalul motiv de nemulțumire atât pentru utilizatorii primei generații (2019), cât și generația actuală (lansată în 2020).

Posibil numit Motorola RAZR 3, noul smartphone va avea cel mai probabil debutul în China la o dată încă neprecizată, lansarea europeană întârziind pentru câteva săptămâni, sau mai mult.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult