LG a anunţat F60, un telefon Android cu LTE pentru segmentul inferior

01.10.2014
LG a anunţat F60, un telefon Android cu LTE pentru segmentul inferior

Compania LG a anunţat la jumătatea lunii august lansarea a două noi terminale din gama inferioară, Bello şi Fino, însă sud-coreeni au considerat probabil că oferta pentru cel mai accesibil segment al pieţei nu este completă şi au prezentat astăzi modelul F60, un model cu conectivitate LTE.

Spre deosebire de modelele anunţate în luna august, noul F60 nu mai foloseşte designul modelului de vârf G3 şi nici sistemul de butoane RearKey amplasat pe capacul posterior. LG F60 oferă astfel un design clasic simplu care aminteşte de familia Nexus, carcasa având dimensiuni de 127,5x 67,9 x 10,6 milimetri.

Telefonul LG foloseşte o platformă hardware quad-core necunoscută de la Qualcomm care are o frecvenţă de tact de 1,2 GHz, aceasta fiind secondată de 1 GB de memorie RAM, 4 sau 8 GB de memorie internă neextensibilă şi o baterie cu o capacitate de 2100 mAh.

Ecranul IPS are o diagonală de 4,5” şi o rezoluţie neimpresionantă de 800 x 480 pixeli, însă acest lucru nu ar trebui să fie neaşteptat pentru un terminal din gama inferioară. Terminalul oferă două camere foto cu senzori de 5 şi 1,3 MP, amatorii de selfies urmând să beneficieze de o funcţie care menţine ecranul aprins pentru a oferi o iluminare mai bună în condiţii nefavorabile.

Pe lângă modemul LTE, telefonul mai oferă conectivitate Bluetooth 4.0, Wi-Fi b/g/n şi GPS. Telefonul va fi disponibil şi într-o variantă Dual SIM. Platforma software este Android 4.4.2, aceasta fiind completată de o serie de funcţii precum Knock Code.

LG F60 va fi disponibil în Europa începând cu această săptămână, preţul nefiind încă dezvăluit.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News