LG a început producţia unor ecrane touchscreen subţiri, Apple ar putea fi clientul

23.08.2012
LG a început producţia unor ecrane touchscreen subţiri, Apple ar putea fi clientul

Compania LG a anunţat astăzi că divizia sa de subansamble a început producţia în masă a unor modele noi de ecrane, mai subţiri decât cele fabricate până acum, alimentând speculaţiile conform cărora acestea sunt destinate noului terminal iPhone 5. Sharp, un alt furnizor tradiţional pentru Apple, a făcut un anunţ similar la începutul acestei luni, iar producţia sa de ecrane similare va începe până la sfârşitul lunii.

Noile ecrane fabricate de LG folosesc un mod nou de împachetare pentru doua din straturile importante ale unui ecran touchscreen. Prin lipirea panoului LCD şi a stratului sensitiv capacitiv, se poate obţine un ecran cu o grosime mai mică, ceea ce permite integratorilor sa reducă la rândul lor grosimea terminalelor sau să folosească volumului rămas disponibil în alte scopuri. În cazul Apple, o serie de imagini arată că iPhone 5 ar putea fi împachetat într-o carcasă cu o grosime de numai 7,6 mm, fată de generaţia actuală 4S care are o grosime de 9,3 mm, iar un astfel de ecran este unul dintre lucrurile de care Apple are nevoie.

Noua generaţie de terminale Apple este aşteptată pe data de 12 septembrie, ocazie cu care ar putea ieşi la lumina zilei şi noul model cu dimensiuni mai reduse al tabletei iPad.

O carcasă cu grosime de 7.6 mm necesită un ecran mai subţire

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Recomandare video