iPhone 5 ar putea sosi pe 12 septembrie, iPad Mini încă nesigur

31.07.2012
iPhone 5 ar putea sosi pe 12 septembrie, iPad Mini încă nesigur

Noul iPhone 5 ar putea ajunge în mâinile noastre mai repede decât ne-am fi aşteptat, zvonurile multiple apărute în cursul zilei de ieri indicând iminenţa unui eveniment Apple pe data de 12 septembrie.

Dacă scopul acestui eveniment este necunoscut, în cea mai bună tradiţie Apple, terminalul iPhone 5 este produsul care are cele mai mari şanse să fie vedeta din prim plan. Primul terminal Apple care va abandona diagonala de 3,5″, iPhone 5 a fost subiectul multor zvonuri şi informaţii mai mult sau mai puţin veridice apărute prin presă. Dacă iPhone 5 va fi lansat în această zi, acesta ar urma să fie disponibil începând cu data de 21 septembrie.

Nu tot atât de sigure sunt însă şi zvonurile privind iPad Mini, versiunea redusă ca dimensiuni şi preţ, a tabletei iPad. În timp ce unele surse afirmă că acesta va fi lansat în septembrie, împreună cu iPhone 5, altele susţin ca iPad Mini nu este încă gata şi că va beneficia de un eveniment separat undeva în luna octombrie sau noiembrie.

Odată cu noul produs, şi sistemul de operare iOS va face saltul la versiunea 6.0. Cum versiunea Beta 3 are abia două săptămâni, se pare că dezvoltatorii software ai companiei vor avea mult de muncă pentru a trece şi prin perioada Release Candidate într-un interval cam scurt de timp.

Familia Apple (concept 3D)

Urmărește Go4IT.ro pe Google News