LG G4 va veni cu încărcare wireless, captură foto RAW şi variantă dual-SIM

LG G4 va veni cu încărcare wireless, captură foto RAW şi variantă dual-SIM

Este normal ca în preajma dezvăluirii unui nou smartphone din gama high-end să fim bombardaţi cu informaţii şi scurgeri de informaţii, însă LG pare să mai aibă niciun secret pentru evenimentul de pe 28 aprilie. Cele mai recente imagini cu LG G4 dezvăluie câteva detalii pe care încă nu le cunoşteam. Vorbim în acest caz despre dimensiunile dispozitivului, existenţa unei versiuni dual-SIM şi capabilităţile de încărcare wireless.

Site-ul irnanian ZoomIT a publicat o fotografie cu LG G4 în libertate. Aceasta nu este o imagine de presă scăpată, ci o poză în care vedem telefonul cu ecranul pornit, fiind afişat noul software UX 4.0, alături de butoanele virtuale din partea de jos a ecranului. Lângă clasicele Back, Home şi Recent, există un buton pentru schimbarea SIM-ului activ, ceea ce sugerează că avem în faţă versiunea dual-SIM a dispozitivului, a cărei existenţă a fost ţinută secret până acum.

LG G4 - Varianta Dual-SIM

De asemenea, pentru prima dată avem şi imagini care includ dimensiunile complete ale dispozitivului. Acesta va măsura 149,1 mm în înălţime, 75,3 mm în lăţime şi 8,9 mm în grosime. Versiunea din fotografii este cea cu spate acoperit cu piele, care ar putea fi puţin mai gros decât varianta cu capac din plastic. Cu toate acestea, este unul dintre flagship-urile mai groase ale momentului, Apple şi Samsung optând pentru realizarea de dispozitive foarte subţiri.

LG G4 - dimenisuni

Am aflat şi câteva noutăţi despre camera de pe LG G4. Ştiam deja că aceasta va integra un senzor de 16 megapixeli cu obiectiv f/1.8, însă noi imagini sugerează control manual complet. Vorbim despre ISO, timp de expunere, white ballance, focalizare manuală, histogramă în timp real, cât şi capabilitatea de a capta imagini în format RAW.

LG G4 - setări manuale pentru captură foto

În cele din urmă, avem şi câteva detalii despre acumulatorul detaşabil al lui G4. Acesta are o capacitate de 3.000 mAh şi pare să ofere suport pentru încărcare wireless. Acesta este compatibil cu standardul Qi, iar LG pare să pregătească o gamă de accesorii oficiale pentru încărcare fără fir, care probabil că nu vor fi incluse în pachet.

LG G4 - încărcare wireless folosind standardul Qi

Probabil că toate aceste detalii vor fi confirmate în cadrul conferinţei de pe 28 aprilie, însă multe dintre aceste scurgeri de informaţii sunt fie confirmate de LG prin intermediul clipurilor sale de prezentare, fie apar din destul de multe surse, încât nu mai e loc de îndoială. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult