LG G6, comparat cu predecesorul G5 într-o nouă poză-spion

22.02.2017
LG G6, comparat cu predecesorul G5 într-o nouă poză-spion

Cu ecran mai mare, dar adăpostit într-o carcasă îngustă confecţionată integral din metal, LG G6 este cum nu se poate mai diferit de predecesorul G5.

Confirmată chiar de un reprezentant al companiei, carcasa din metal rezervată pentru noul vârf de gamă LG G6 face loc unui ecran de 5.7” (faţă de 5.3” la modelul anterior), păstrând însă aproape neschimbate dimensiunile la exterior.

Ecranul cu rată de aspect 18:9 şi rezoluţie 1440×2880 pixeli este puţin alungit, comparat formatului 16:9 folosit în mod uzual. Măsura este luată pentru o mai bună acomodare a butoanelor de navigare Android.

Privit din spate, LG G6 se prezintă cu un finisaj lucios, probabil realizat din sticlă. Aici poate fi observat un senzor de amprente şi sistemul dual-camera, capabil să obţină instantanee din două perspective diferite.

Aşteptat să fie prezentat oficial peste doar câteva zile, la MWC 2016, LG G6 ar mai putea include şi funcţie de scanare a irisului, servind ca metodă alternativă de autentificare.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult