LG Optimus L5 II a fost lansat în Brazilia, Europa urmează la rând

11.03.2013
LG Optimus L5 II a fost lansat în Brazilia, Europa urmează la rând

În cadrul Mobile World Congress 2013, LG a actualizat linia de terminale Optimus L, cea de-a doua generaţie aducând specificaţii superioare şi îmbunătăţiri ale interfeţei software. Optimus L 7 II  a fost lansat în Rusia şi poate fi precomandat în alte câteva ţări din Europa, iar Optimus L 3 II a fost deja  lansat în Brazilia şi va sosi în Europa în cursul acestei luni.

Modelul intermediar Optimus L 5 II nu a fost disponibil până acum pe nici o piaţă, însă LG a anunţat astăzi lansarea acestuia în Brazilia şi disponibilitatea în perioada imediat următoare pe piaţa europeană, sfârşitul acestei luni urmând să ne aducă, cel mai probabil, disponibilitatea tuturor celor trei noi modele.

LG Optimus L 5 II este un terminal Android 4.1 mid-range cu preţ scăzut, acesta fiind bazat pe o platformă hardware MediaTek MT6575, care include un procesor ARM Cortex A9 tactat la 1 GHz şi un nucleu grafic PowerVR SGX531. Terminalul oferă un ecran 4” cu rezoluţie WVGA şi panou IPS, o memorie RAM cu o capacitate de 512 MB, stocare internă extensibilă de 4 GB, o cameră foto de 5 MP şi o baterie cu o capacitate de 1700 mAh.

Terminalul, care va fi oferit în unele zone şi în versiunea sa Dual SIM, nu are încă un preţ clar stabilit pentru Europa, estimările indicând suma de 180€.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News