LG V30 apare în baza de date Geekbench. Un producător de accesorii dezvăluie designul telefonului

20.07.2017
LG V30 apare în baza de date Geekbench. Un producător de accesorii dezvăluie designul telefonului

Lansarea lui LG V30 este o certitudine în acest moment. Există destule leak-uri separate care confirmă exstenţa dispozitivului, iar compania coreană deja a confirmat un eveniment de lansare pentru acest dispozitiv. Deşi invitaţia pentru conferinţa de presă nu specifică pentru ce smartphone este organizată, este clar că vorbim despre un smartphone high-end, iar litera V de pe ecran sugerează că vorbim despre următorul dispozitiv din această serie. Zilele trecute însă, V30 a apărut în baza de date Geekbench, iar o serie de fotografii confirmă din nou deisgnul acestuia.

Listarea de pe Geekbench confirmă încă odată configuraţia hardware a noului smartphone de top de la LG. Vorbim despre un dispozitiv echipat cu chipset-ul Snapdragon 835 şi 4 GB memorie RAM, cu sistemul de operare Android 7.1.2 pre-instalat. Astfel, V30 devine primul smartphone LG echipat cu cel mai puternic procesor produs de Qualcomm, în timp ce alte companii au lansat astfel de dispozitive în lunile trecute.

Scorurile de 1899 în testele single-core şi 6350 în multi-core, sugerează că vorbim despre un smartphone puternic, la acelaşi nivel de performanţă precum Galaxy S8 sau HTC U11, însă în spatele lui Xiaomi Mi 6, care a reuşit să atingă 6.700 puncte în acelaşi test. Desigur, în utilizare normală, această diferenţă nu va fi deloc evidentă. Singurele aplicaţii care vor beneficia de pe urma unui procesor mai puternic vor fi cele pentru editare video, care ar putea să proceseze materialele într-un timp puţin mai scurt.

Noua imagine cu dispozitivul vine din partea Ringke, un producător de accesorii, care a listat husele din silicon şi o husă din plastic pe care le va vinde pentru LG V30. Dispozitivul va adopta designul general al lui LG G6, cu un sistem dual camera orientat pe oriozntală în partea de sus a capacului din spate şi un buton cu senzor de amprentă integrat sub acesta. Logo-ul V30 poate fi văzut cu uşurinţă în aceste imagini.

Zvonurile afirmă că V30 va beneficia de toate avantajele promise pentru LG G6, indiferent de regiune. În timp ce LG G6 a fost configurat cu încărcare wireless şi amplificator digital în funcţie de regiune, unele ţări primind suport pentru amândouă, în timp ce altele (printre care şi România) nu a primit niciunul dintre aceste avantaje, V30 ar putea fi la fel în toată lumea.

Vom afla informaţii oficiale despre LG V30 la sfârşitul lunii viitoare, lansarea dispozitivului fiind programată pentru data de 31 august, la Berlin, cu o zi înainte de debutul târgului de tehnologie IFA.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult