LG V40 apare în noi fotografii neoficiale. Camera triplă şi decupajul din display sunt din nou confirmate

27.08.2018
LG V40 apare în noi fotografii neoficiale. Camera triplă şi decupajul din display sunt din nou confirmate

Existenţa lui LG V40 nu mai pare să fie o simplă „posibilitate”, ci o certitudine, întrucât au început să apară imagini neoficiale cu telefonul din mai multe surse, unele dintre ele foarte reputabile atunci când vine vorba despre acest tip de „leak-uri”. Cele mai noi imagini sunt generate în software de modelare 3D, realizate după proiecte oficiale din fabricile LG, conform celor care le-au publicat, şi prezintă elementele distinctive ale telefonului, despre care am auzit şi săptămâna trecută.

OnLeaks şi /Leaks au colaborat pentru a realiza imaginile de mai jos, ambele prezentând independent diverse telefoane noi cu design-ul final, înainte de lansarea lor oficială.

În cazul lui LG V40 ThinQ, se pare că avem de a face mai degrabă cu o versiune îmbunătăţită a lui LG G7, decât de continuarea liniilor de design pe care le-am întâlnit anul trecut pe V30 şi mai recent pe V35. Acesta integrează un ecran de mari dimensiuni, cel mai mare de până acum de la LG, cu panou OLED de 6,3” şi rezoluţie QHD+. În ciuda dimensiunilor ridicate ale ecranului, telefonul este similar în dimensiuni faţă de LG V35: 158.8 x 75.8 x 7.8 mm faţă de 151.7 x 75.4 x 7.3 mm.

Spatele dispozitivului păstrează design-ul cu sistem de camere dispus pe orizontală, cu unsenzor de amprentă circular sub acesta, însă acum avem de a face cu trei camere foto. Acesta ar fi al treilea telefon de pe piaţă care abordează un astfel de design, după Huawei P20 Pro şi proaspăt anunţatul OPPO R17 Pro.

În termeni de specificaţii tehnice, este foarte posibil ca V40 ThinQ să păstreze multe dintre componentele lui LG G7 ThinQ, cu procesor Snapdragon 845, 4 sau 6 GB RAM şi un amplificator audio pentru redarea de sunet. Un jack de 3,5mm este vizibil în noile imagini, dar şi un decupaj în partea de sus a ecranului. Aici par să fie găzduite două camere frontale, particularitate care probabil că va asigura şi o recunoaştere facială mai avansată decât pe alte dispozitive cu Android.

Lansarea lui LG V40 ThinQ este aşteptată în luna noiembrie a acestui an, însă nu ne-ar mira să vedem primele informaţii oficiale despre acesta la IFA 2018, care are loc în curând în Berlin, întrucât LG V30 a debutat anul trecut în cadrul acestui târg.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult