LG V40 ThinQ: detalii despre cele cinci camere foto şi noile funcţii software

02.10.2018
LG V40 ThinQ: detalii despre cele cinci camere foto şi noile funcţii software

Mai este doar o zi până la dezvăluirea oficială a noului LG V40, însă după ce producătorul coreean ne-a arătat design-ul noului telefon, avem acum noi detalii pe căi neoficiale, care ne prezintă şi capabilităţile noi ale celor cinci camere foto pe care le integrează. Se pare că LG vrea să acopere toate posibilităţile cu acest model, oferind câte una din fiecare funcţie foto pe care am văzut-o pe smartphone-uri în ultimii câţiva ani.

Evan Blass, redactor la VentureBeat şi „leaker de profesie”, a publicat o imagine în care sunt descrise camerele lui LG V40 ThinQ. Pe partea din spate, telefonul va beneficia de trei senzori, fiecare echipat cu o lentilă diferită. Avem lentila „normală”, wide, pe care o întâlnim şi pe cele mai ieftine dispozitive, urmată de lentila ultra-wide, cu un câmp vizual mare, similar cu ceea ce am găsit în trecut pe modelele LG, începând cu LG G6. În cele din urmă, cea de-a treia lentilă este una de tip tele, însă nu este clar dacă oferă un zoom 2x, 3x sau mai mare.

Pe parte din faţă, telefonul beneficiază de asemenea de două camere, într-un format pe care l-am mai întâlnit în trecut. Avem o lentilă standard, bună pentru selfie-uri sau pentru fotografii cu una sau două persoane, alături de o lentilă wide în care pot fi încadrate mai multe persoane pentru o fotografie de grup.

Tot la capitolul cameră, însă pe partea de software, LG a publicat în mod oficial un GIF realizat cu telefonul. Noul mod de captură se numeşte Cine Shot, care poate realiza o filmare în care doar anumite părţi se mişcă, în timp ce timpul stă în loc în rest. Funcţia captează atât o imagine statică, cât şi câteva secunde de video, iar utilizatorul poate „desena” pe suprafaţa imaginii în zonele în care doreşte ca aceasta să se mişte.

Chiar şi în mostra disponibilă, efectul nu este perfect, puând fi evidentă o mână plutitoare şi capacul unei sticle care începe să plutească din cauza faptului că filmarea nu este perfect dreaptă, însă ne aşteptăm să vedem multe astfel de animaţii pe social media în viitorul apropiat, realizate de utilizatori de LG V40 ThinQ.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult