LG Velvet – caracteristicile tehnice și prețul pentru Europa

25.04.2020
LG Velvet - caracteristicile tehnice și prețul pentru Europa

LG Velvet este unul dintre cele mai interesante smartphone-uri dezvoltate de producătorul sud-coreean în ultimii ani. Deși pune în prim plan designul (LG crede că toate smartphone-urile actuale arată la fel), terminalul, care înlocuiește seria G, oferă caracteristici tehnice ce îl poziționează în categoria high-end.

Caracteristicile tehnice ale smartphone-ului și prețul au apărut în Coreea de Sud.

LG Velvet va avea, cum știm deja, chipset 5G Snapdragon 765, 8 GB memorie RAM, capacitate de stocare internă de 128 GB și slot pentru carduri microSD.

Telefonul include, pe spate, un sistem de trei camere: una cu senzor de 48 MP și stabilizare optică (model Samsung ISOCELL Bright GM2), una cu senzor ultrawide de 8 MP și un senzor de adâncime de 5 MP. Camera pentru selfie este una de 16 MP.

Senzorul de amprentă este încorporat în display-ul AMOLED, a cărui dimensiune exactă nu o știm încă.

Smartphone-ul este rezistent la apă și praf (IP68), are rating MIL-STD (United States Military Standard) și dimensiunile 167,1 x 74 x 7,85 mm. LG Velvet cântărește 180 de grame și are un acumulator de 4.300 mAh, care beneficiază de tehnologie de încărcare wireless și încărcare rapidă prin cablu.

Pe partea audio, Velvet include două difuzoare stereo și jack audio universal de 3,5 mm.

Velvet va fi disponibil în variantele Aurora White, Aurora Green, Aurora Gray și Illusion Sunset la prețul de aproximativ 700 de euro în Europa.

LG va prezenta oficial dispozitivul pe 7 mai, urmând să ajungă în magazine la jumătatea aceleiași luni.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult