LG Velvet prezentat oficial: hardware mid-range, 5G și încărcare rapidă

28.04.2020
LG Velvet prezentat oficial: hardware mid-range, 5G și încărcare rapidă

LG nu a mai avut răbdare până pe data de 7 mai, când a promis că va oferi detaliile complete despre noul său dispozitiv mid-range premium LG Velvet. Acesta înlocuiește seria LG G de pe piață, fiind lansat în locul modelului G9. Compania a dezvăluit însă câteva detalii despre hardware-ul dispozitivului, cât și despre accesoriile care vor fi compatibile cu acesta în Coreea de Sud. Cel mai probabil însă, nu vor exista prea multe diferențe între acest model și cel internațional care va fi prezentat în detaliu luna viitoare.

LG Velvet este un dispozitiv mai „elegant” în design față de modelele LG G din ultimii câțiva ani. Acesta adoptă un design mult mai curbat, cu sticlă pe ambele părți și un spate disponibil în mai multe culori. Acesta vine în culorile negru, alb, verde și o combinație în degrade de la galben la roșu.

Telefonul vine echipat cu o configurație hardware modernă, însă nu comparabilă cu cea de pe dispozitivele de top ale momentului precum Galaxy S20 sau OnePlus 8. LG a ales platforma Snapdragon 765 de la Qualcomm, care beneficiază de conectivitate 5G, cât și de noul standard QuickCharge 3+, care poate încărca acumulatorul de 4.300 mAh până la 50% în doar 15 minute, conform primelor informații.

LG Velvet black

LG Velvet este echipat cu un ecran Cinema FullVision de 6,8” cu raport de aspect 20.5:9 cu un decupaj subtil în formă de picătură de apă. De altfel, picătura de apă este și motivul de design al camerei de pe partea din spate. Avem un senzor principal de 48 megapixeli, un senzor secundar pentru fotografie ultra-wide de 8 megapixeli și un senzor de adâncime de 5 megapixeli. Compania se laudă de asemenea și cu funcții foto/video precum Time Lapse și Voice Out Focus.

La capitolul accesorii, LG prezintă pentru LG Velvet versiuni actualizate ale unor accesorii pe care le-am văzut în trecut și pe alte modele. Este vorba despre un ecran secundar „Dual Screen”, care poate permite afișarea a două aplicații simultan, sau unor funcții speciale. Apoi, există și posibilitatea de a folosi telefonul cu un stylus, care va trebui cumpărat separat.

LG Velvet

Nu știm încă prețul pentru LG Velvet sau accesoriile Dual Screen și Stylus Pen. Aceste detalii vor fi probabil comunicate pe 7 mai, când telefonul va fi anunțat oficial pentru piața internațională. Nu în ultimul rând, nu știm configurația hardware completă. Se zvonește că telefonul va fi livrat cu 8 GB RAM și 128 GB stocare, cu posibilitatea de a atașa carduri microSD.

(via PhoneArena)

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult