Lista neoficială aproape completă a specificaţiilor viitorului HTC One M9

Lista neoficială aproape completă a specificaţiilor viitorului HTC One M9

HTC a anunţat un eveniment important pentru data de 1 martie, iar subiectul acestuia nu este prea greu de ghicit. Despre One M9, sau Hima pe numele său de cod, ştim deja destul de multe, însă Upleaks a publicat o listă aproape completă a specificaţiilor viitorului vârf de gamă HTC iar taiwanezilor nu le-au mai rămas prea multe surprize pentru Barcelona.

Dacă producătorii au insistat în ultimul an pe diagonale şi rezoluţii mai mari, compania HTC se pare că va rămâne fidelă aceleiaşi combinaţii folosită şi acum un an. Conform Upleaks, HTC One M9 va oferi un ecran IPS cu o diagonală de 5”, o veste bună pentru cei care nu agreează în mod special telefoanele prea mari, iar rezoluţie va fi de 1920 x 1080 pixeli.

Terminalul va fi motorizat de un cip Qualcomm Snapdragon 810, acesta folosind o arhitectură big.LITTLE cu patru nuclee ARM Cortex-A57 tactate la 2 GHz şi patru nuclee ARM Cortex-A53 tactate la 1,5 GHz, la care se adaugă un nucleu grafic Adreno 430. Acest procesor va fi însoţit de 3 GB de memorie RAM de tip LPDDR4, 32 sau 64 GB de memorie internă şi o baterie cu o capacitate de 2840 mAh. Modelul original One nu prea ne-a impresionat cu autonomia sa, însă actualizarea M8 s-a comportat mult mai bine iar mărirea capacităţii bateriei cu nouă procente promite încă un salt, mai ales în condiţiile în care Qualcomm se laudă cu eficienţă superioară a procesorului Snapdragon 810.

Upleaks confirmă că HTC a renunţat într-adevăr la faimoşii şi deloc apreciaţii săi Ultrapixeli, camera foto principală urmând să folosească un senzor cu o rezoluţie de 20,7 megapixeli. Tehnologia foto dezvoltată de către HTC nu va fi aruncată însă la coş, camera foto frontală urmând să implementeze un senzor de mari dimensiuni cu rezoluţie de 4 MP. Specificaţiile mai includ un modem LTE Cat 6 cu suport VoLTE şi Carrier Aggregation şi Bluetooth 4.1, restul dotărilor de mai mică importanţă urmând să fie dezvăluite pe 1 martie.

Odată cu One M9, HTC va lansa şi o serie de accesorii printre care se regăsesc versiunea actualizată a cunoscutului Dot Case, un difuzor extern BoomBass actualizat, o carcasă şi un headset rezistente la apă şi altele.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News