Meizu Note 9 Lite, phablet destul de puternic bazat pe Snapdragon 660, ar putea fi dezvăluit zilele următoare

01.03.2019
Meizu Note 9 Lite, phablet destul de puternic bazat pe Snapdragon 660, ar putea fi dezvăluit zilele următoare

Meizu Note 9, interpretarea asiatică produsului cu acelaşi nume livrat de Samsung, ar putea fi dezvăluită pentru piaţa din China nu mai târziu de 6 martie. Tot atunci am putea să întâlnim şi varianta sa de buget, Note 9 Lite.

Accesibile şi cumpărătorilor europeni prin ofertele magazinelor asiatice, produsele Meizu lasă în general o impresie bună, cu condiţia ca noul proprietar să aibă minime cunoştinţe pentru modding-ul versiunii de Android, necesare pentru a deschide accesul la magazinul Google Play Store şi alte personalizări.

Despre flagsip-ul Meizu Note 9 ştim deja majoritatea detaliilor: foloseşte chipsetul Snapdragon 675, vine cu 6GB memorie RAM, cameră foto de 48MP şi un ecran FHD+ de 6.2”. În schimb, despre modelul Lite aflăm abia acum, din datele apărute în arhiva benchmark-ului AnTuTu.

Ajutat de chip-ul  Snapdragon 660, Meizu Note 9 Lite obţine un scor AnTuTu de 144020 puncte. Deocamdată incompletă, lista specificaţilor confirmă doar prezenţa unui ecran cu rezoluţie 2244×1080 pixeli şi cameră foto de 12.2MP la partea din spate, fără a stabili dacă aceasta include şi al doilea senzor optic.

La fel ca modelul mai bine cotat, Meizu Note 9 Lite vine cu versiunea Android 9 Pie deja instalată. Din păcate, pentru detalii complete va trebui să aşteptăm anunţul oficial de lansare.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult